Vabilo na novinarsko konferenco Društva Planet Zemlja

V soboto sedmega julija 2007 bo v devetih svetovnih velemestih potekala serija glasbenih dogodkov z imenom Live Earth, ki želijo opozoriti svetovno javnost na nevarne posledice podnebnih sprememb, ki jih povzroča človeška civilizacija.

Ponosni smo, da se akciji Live Earth samoiniciativno pridružujemo tudi v Ljubljani. Slovenski glasbeniki, znane javne osebnosti ter Društvo Planet Zemlja organiziramo koncert z naslovom Rock za prihodnje generacije.

Vabimo vas, da se nam pridružite na novinarski konferenci, ki bo v petek 29. junija ob 12.00 v prostorih Mestne hiše na Mestnem trgu 1 v Ljubljani.

Na novinarski konferenci vam bodo podžupan MOL Jani Möderndorfer, Peter Lovšin, Jadranka Juras, Tanja Cegnar in Aljaž Pengov Bitenc podrobneje predstavili razloge za organizacijo koncerta Rock za prihodnje generacije ter dogajanje, ki se bo v soboto 7. julija 2007 med 16.00 in 22.00 odvijalo na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Pri pripravi koncerta Rock za prihodnje generacije sodelujejo Mestna občina Ljubljana, UNICEF Slovenija, Agencija RS za okolje, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Inštitut za ekologijo ter Gibanje za pravičnost in razvoj.

Društvo Planet Zemlja
Irena Mraz, predsednica