Tjaša Kokalj podelila naziv Planetu Zemlja prijazno vozilo za BMW 118d

bmw-podelitev.jpg
Nasmejani slovenska miss Universe Tjaša Kokalj in direktorica marketinga BMW Group Slovenija Barbara Uranjek

Komisija društva Planet Zemlja je že tretjič podelila naziv Planetu Zemlja prijazno vozilo. Za mesec november so izbirali v tako imenovanem segmentu C – med vozili z maso 1201 kg do 1450 kg. Tokrat je bil precej prepričljiv zmagovalec BMW 118d. Kot je postala že tradicija, je plaketo Planetu Zemlja prijazno vozilo in zeleno pentljo okoljske ozaveščenosti predstavnikom vodstva BMW Group Slovenija podelila aktualna slovenska miss Universe Tjaša Kokalj.

BMW GRoup Slovenija nas je obvestil, da je BMW EfficientDynamics sistem je pred kratkim proslavil tudi prvenec: medijska hiša “Bild am Sonntag”, ki že nekaj let uspešno izvaja priznano tekmovanje “Goldenes Lenkrad” (zlati volan), je prvič podelila nagrado “Grünes Lenkrad” (zeleni volan) za paket ukrepov, s katerimi jim je uspelo doseči zmanjšanje CO2 emisij. Predsednik uprave BMW, dr. Norbert Reithofer je bil vidno ganjen nad dejstvom, da jim je kot prvim uspelo prejeti to izjemno pomembno priznanje, ki so jo münchenski družbi za svoje izjemne dosežke v avtomobilski industriji, namenili avtomobilski strokovnjaki.

Ob tej priložnosti sta se direktor BMW Group Slovenija, gospod Miha Ažman in direktorica marketinga, gospa Barbara Uranjek tudi pridružila podpisnikom izjave društva Planet Zemlja o spreminjanju življenjskega sloga, ki jo še vedno lahko podpišete tudi vi s klikom na poglavje Podpiši peticijo – na levi strani naše spletne strani.