Število podpornih članov in obisk spletne strani društva naraščata

Od jeseni 2007 smo na naših spletnih straneh omogočili tudi prijavo podpornim članom društva Planet Zemlja. Tako odločitev smo sprejeli, ker bi želeli postati organizacija, ki omogoča posameznikom aktivno udejanjanje njihovih idej na področju ohranjanja naravnega okolja in osveščanja javnosti. Podporni člani društva nimajo materialnih obveznosti do društva Planet Zemlja.

Z veseljem ugotavljamo, da se nam je v teh mesecih pridružilo že 27 podpornih članov. Društvo Planet Zemlja bo zato v kratkem organiziralo tudi srečanje, na katerem bomo izmenjali ideje in poskušali še izboljšati delo v naslednjih letih. Vsem našim podpornim članom se za sodelovanje ter njihovo moralno podporo iskreno zahvaljujemo.

V društvu Planet zemlja smo zadovoljni tudi z obiskom naše spletne strani. Po izjemno velikem obisku v mesecu juliju 2007, ko smo organizirali koncert Rock za prihodnje generacije, je seveda število obiskov naše spletne strani avgusta precej padlo. Veseli pa nas, da tudi akciji Zgledi vlečejo in podeljevanje naziva Planetu Zemlja prijazno vozilo pritegneta vse več pozornosti, saj od septembra 2007 obisk naših spletnih strani konstantno narašča. Hvala vsem za vaš interes.

Podatke v tabeli o obisku spletne strani, si lahko ogledate na
https://www.planet-zemlja.org/plesk-stat/webstat/