Na koncertu Rock za prihodnje generacije tudi Tone Kregar član skupine Mi2 in Orleki

V dneh od novinarske konference, na kateri je društvo Planet Zemlja predstavilo letošnji koncert Rock za prihodnje generacije, ki bo v petek, 8. avgusta na Glavnem trgu v Celju, so svojo udeležbo in nastop na koncertu potrdili še Tone Kregar iz skupine Mi2, ki ga bo na kitari spremljal Boštjan Imenšek in skupina Orlek.

Koncert Rock za prihodnje generacije postaja za vse, ki ga bodo prišli poslušat, tudi letos glasbeno vse bolj atraktiven. Začel se bo ob 16h z nastopom slovenske glasbene legende Alfija Nipiča, nadaljeval ob 18.30 s predstavo za otroke, ki jo pripravlja igralka Lucija Grm, od 19.00 ure pa se bodo zvrstili prihajajoči skupini Angee in Ultra, McLaren, skupina legendarnega kitarista Pavla Kavca s posebnim gostom Slavišo Stojanovičem, za tiste, ki posebej cenijo klasično glasbo, bodo poskrbeli Savinjski kvintet trobil in koncertni pianist Bojan Gorišek, že omenjeni Orleki in član skupine Mi2, koncert pa bo zaključila skupina Dan D, ki velja za eno največjih rockovskih atrakcij ta čas v Sloveniji.

Med javnimi osebami, ki se bodo udeležile koncerta in s svojimi sporočili pomagale ozaveščati o pomenu ohranjanja naravnega okolja, bodo članica društva Planet Zemlja, pisateljica in najuspešnejša Slovenka na mednarodnih lepotnih tekmovanjih Tjaša Kokalj, član in kapetan zlate slovenske nogometne reprezentance Miran Pavlin, nekdanji smučarski šampion Jure Košir, TV voditeljica Anja Križnik Tomažin, klimatologinja mag. Tanja Cegnar, pilot in fotograf Matevž Lenarčič, legendarni novinar in komentator Jože Hudeček, direktor ŠKL Vojko Korošec, predsednik ZPMS Franc Hočevar, Nataša Pirc Musar, legendarni pantomimik Andres Valdes, celjski rokometaši, prisotne pa bo pozdravil tudi celjski župan Bojan Šrot.

Vstopnina za koncert je v za to pripravljene zabojnike odložen odpadek (plastenka, papir, steklenica, baterije, konzerva…), sicer pa je brezplačen. Informacije o sodelujočih, ki bodo potrdili sodelovanje na koncertu še v naslednjih dneh, bo društvo Planet Zemlja objavljalo na naši spletni strani.