Dedek Mraz bo razveseljeval vodiške otroke

Ker smo bili člani društva Planet Zemlja v preteklem letu zelo pridni in aktivni, je to prišlo na ušesa tudi čisto pravemu Dedku Mrazu iz Pirana. Pridne je treba spodbujati in kako bi nas lahko bolje nagradil kot z razveseljevanjem naših otrok – tistih, od katerih smo si izposodili našo Zemljo! Zato je pobrskal po svojih omarah in podstrešju ter našel cel kup igračk, ki so potrpežljivo čakale na nove male lastnike. Zbral jih je, preštel, nekajkrat zavrtel številčnico na telefonu in že je bilo dogovorjeno, da bodo darilca dobili tisti najmlajši iz domačega kraja našega društva; otroci Vrtca škratka Svita iz Vodic.

Ker se lahko vrtec skupaj s svojima dvema podružnicama pohvali s kar lepim številom otrok, je pri obdarovanju na pomoč priskočilo tudi podjetje Manner, ki bo malčke razveselilo s svojimi napolitankami, čokoladami, piškotki in ostalimi sladkarijami ter darilci za ves veseli december!

Tako bo 15. decembra dopoldan Dedek Mraz v Vodice pripotoval s čisto pravo konjsko vprego in v spremstvu svojih palčkov, ki mu bodo pomagali razdeliti darila in sladkarije otrokom iz vodiškega Vrtca škratka Svita ter njegovih podružnic v Utiku in Skaručni. Otroci bodo lahko občudovali njegov pisano okrašeni voz, uživali ob poslušanju najljubših pravljic Dedka Mraza in preverili, če je njegova brada res prava!

Praznično vzdušje želimo deliti, zato vas vabimo, da se udeležite sprevoda Dedka Mraza in tudi sami prisluhnete kateri izmed njegovih pravljic!

dedek-mraz-005.jpg