Pesem strun pod slapom Palenk

Bojan CvetrežnikS sinočnjim nastopom priznanega glasbenika Bojana Cvetrežnika, člana skupine Terrafolk, se je zaključil dogodek, ki sta ga v okviru slovenskega praznika kulture, organizirala društvo Planet Zemlja in Hotel Plesnik v Logarski dolini. Zbrane je navdušil z naborom izbranih skladb slovenskih in tujih skladateljev, zvoke pa je izvabljal iz violine in mandoline.

V nadaljevanju večera je gost povabil k sodelovanju tudi druge udeležence, saj je bil med gosti hotela tudi Rajko Djordjevič, član skupine Ave, svojo kitaro pa je s seboj prinesel tudi eden od ustanovnih članov društva Planet Zemlja Viljem Grdadolnik.

Trio Vsak po svojeTako je spontano nastal trio Vsak po svoje, ki ga je občinstvo z navdušenjem spremljalo. Med navdušenimi pevci sta sedela tudi režiser, igralec in pisec Boris Kobal, igralka Bernarda Oman in mnogi drugi.

V okviru dogodka so organizatorji vsak večer podelili tudi prvenec mlade pisateljice in članice društva Planet Zemlja Tjaše Kokalj Poljubi me miss, ki ga je podarila ob slovenskem kulturnem prazniku srečnim izžrebancem, obiskovalcem hotela.