Zeleni dom

Župan Zoran Janković je otvoril sejemKer se zima še kar noče posloviti, sicer pa zakaj bi se, ko pa ima na koledarju rezerviranih še nekaj dni, je najbolje, da si konec tedna popestrite z obiskom katerega izmed dogodkov, ki ne potekajo v naravi. Predlagamo vam sejem dom, ki se bo do sedmega marca odvijal na gospodarskem razstavišču.

Poleg tega, da vas, ko se boste sprehajali med razstavnimi prostori številnih razstavljavcev, ne bo zeblo, ni dvakrat za reči, da ne boste dobili kakšne zanimive ideje, s katero boste popestrili svoj dom. Nenazadnje je pomlad ravno pravi čas za tovrstne aktivnosti.

Skoraj na vseh sejmih, ne glede na tematiko, je v zadnjem času govora o ekologiji in tudi sejem dom ni izjema. Tako bodo izdelke, ki so okolju prijazni, označili z znakom zelena misija, najbolj koristen in okolju prijazen izdelek pa bo prejel tudi posebno nagrado.

Poseben poudarek bo namenjen tudi energetsko učinkoviti gradnji in prenovi stavb ter sodobnim rešitvam s področja varovanja, tako mehanskega kot elektronskega. V času zapletene situacije na nepremičninskem trgu pa bo marsikomu prav prišla informacija v zvezi z nepremičninskem posredovanjem in pridobivanjem sredstev za investicije pri bankah.