“Kultura v zavetju narave”

logo_plesnik3 Kultura v zavetju naraveDruštvo Planet Zemlja in Hotel Plesnik pripravljata že tretji podaljšani konec tedna, ki smo ga poimenovali » Kultura v zavetju narave«. Tudi tokrat se obetajo dnevi druženja in spoznavanja v Logarsko dolini.

V goste smo tokrat povabili:
Diplomirano profesorico flavte, Tinkaro Kovač,eno najbolj uspešnih glasbenic v Sloveniji. Povabili smo tudi igralski par Primoža Ekarta, ki je igral že skoraj v vseh gledališčih v Sloveniji, mnogi se ga pa zagotovo spominjate iz TV nanizanke »TV Dober dan« in njegovo partnerico Ivo Babić, Borštnikovo nagrajenko za mlade igralke.

Z njimi se bomo pogovarjali, sprehajali, prisluhnili kaj nam imajo povedati, vsi skupaj pa se bomo sprehodili do Penziona na Razpotju, kjer se bo odvijal program za otroke. Približuje pa se nam tudi najbolj čarovniška noč v letu, noč, ko se čarovnice, duhovi in ostala strašljiva bitja podajo na sprehod po Zemlji. Čarovnice bomo preganjali z izdelavo buč v družbi znanih oseb.

Vabimo vas, da se nam pridružite med 29. in 31. oktobrom, v hotelu Plesnik v Logarski dolini in preživite konec tedna z igralci, glasbeniki in dobro družbo.

Pridružite se nam na sproščenem druženju v objemu narave, pri ponovnem druženju kulture in glasbe v eni izmed najlepših Alpskih dolin v Evropi.

Comments are closed.