Z Alenko Gotar in Sonsi na poti v Laško

logo-glasba-na-tirug-planeta-zemlja Z Alenko Gotar in Sonsi na poti v LaškoNa tire je zapeljal še zadnji glasbeni vlak v okviru projekta Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja. Odpeljal bo iz Kopra do Laškega, na največjo turistično prireditev v Sloveniji, ki v mestece Laško s komaj 3.600 prebivalci v petih dneh privabi več kot 120.000 obiskovalcev. Na vlaku pa za glasbeno vzdušje tokrat skrbijo fantje iz skupine Sons in Alenka Gotar.

»Glasbeni vlak je nova izkušnja in ne želimo je zamuditi,« so povedali fantje iz portoroške skupine Sons, ki konec julija praznujejo 10. obletnico delovanja. Tudi Alenki Gotar se projekt zdi zanimiv in upa, da se bo v prihodnje zgodilo še veliko tovrstnih dogodkov. Skupaj s skupino Sons potuje iz Kopra do Ljubljane, člani skupine Sons pa nas bodo pospremili s svojo glasbo vse do Laškega. Tam bo vlak s svojo skupino pričakala še Tinkara Kovač, ki je tudi programski vodja projekta v organizaciji Slovenskih železnic in društva Planet Zemlja.
Glasbeni vlak s skupino Sons in Alenko Gotar je odpeljal iz Kopra ob 14:45. Ustavljal bo na vseh vmesnih postajah do Laškega, kamor bo prispel ob 18:37. Postanek v Ljubljani bo ob 17:23.

Comments are closed.