V veselem decembru tudi izmenjevanje igrač in otroških oblačil

igrace V veselem decembru tudi izmenjevanje igrač in otroških oblačilVeseli december za marsikoga med nami ni ravno najbolj veseli, saj poleg prijetnega vzdušja terja tudi večje količine denarja.

Zato vas Zavod za otrokom in okolju prijazno igro v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja vabi, da se jim v sredo, 7. decembra 2011, med 17. in 19. uro pridružite na družabnem dogodku izmenjevanja igrač in otroških oblačil v Infotočki Okoljskega centra, Trubarjeva 50, Ljubljana, kamor ste vabljeni v spremstvu otrok.

S seboj prinesite ohranjene in delujoče igrače, otroške knjige, družabne igre, CDje in DVDje s pravljicami in risankami ter (predvsem zimske) otroške obleke. S podobno mislečimi starši si jih boste lahko izmenjali ter tako sodelovali v aktivnosti, ki predstavlja protiutež netrajnostnemu potrošništvu, ki se decembra razmahne čez vse možne mere.

Prinesete lahko tudi pokvarjene igrače, saj bo tam tudi »zdravnik za igrače«, ki jih bo poskušal ponovno obuditi v življenje.

Če se vam ne bo uspelo udeležiti družabnega dogodka, bi pa vseeno želeli darovati igrače, jih lahko prinesete v Infotočko Okoljskega centra na Trubarjevi 50, Ljubljana, vsak delovni dan med 9. in 13. uro ter 14. in 17. uro od ponedeljka 28. novembra do vključno srede 7. decembra 2011.

Tags: , ,

Comments are closed.