Konferenca o odnosu okolja, odpadkov in embalaža

konf Konferenca o odnosu okolja, odpadkov in embalažaDruštvo Planet Zemlja ob bližajočem se svetovnem dnevu okolja pripravlja konferenco o našem odnosu do okolja, ki ga iz dneva v dan obremenjujemo z milijoni ton odpadkov, večina teh pa predstavljajo zavržene embalaže.

Konferenca o odpadkih in embalaži kot problemu in poslovni priložnosti bo 4. junija 2012 med 9. in 12. uro v Ventovarni v Ljubljani.

Konferenca bo strnjena v dva panela - Odpadki kot problem in poslovna priložnost ter Embalaža kot problem in poslovna priložnost - svoje ugotovitve in primere dobrih praks pa bodo predstavili eminentni strokovnjaki s področja ekologije in ekonomije.

Ob robu konference bo potekal tudi »emBAlaZAR«, Bazar embalaže, kjer bodo svoje aktivnosti, povezane z odpadki, embalažo in okoljsko naravnanostjo tega predstavila različna slovenska podjetja in ustanove. V kolikor tudi vas zanima predstavitev na Bazarju embalaže, nas kontaktirajte.

Udeležba na konferenci je BREZPLAČNA, prijava na naslovu konferenca@planet-zemlja.org pa OBVEZNA do vključno ponedeljka, 28. maja 2012.

Comments are closed.