Brezplačna konferenca o odpadkih in embalaži

konf1 Brezplačna konferenca o odpadkih in embalažiDruštvo Planet Zemlja jutri pripravlja brezplačno konferenco o odpadkih in embalaži, ki se bo ob 9.uri pričela v Ventovarni, na Msaraykovi 17 v Ljubljani. Konferenca je odprta za javnost.

Skozi razprave bodo govorci odprli tudi vprašanje ravnanja z odpadno embalažo in možnostjo prodaje v povratni embalaži, predstavili stanje na področju odpadkov in njihovo dokončno izrabo.

V dveh panelih - Odpadki kot problem in poslovna priložnost ter Embalaža kot problem in poslovna priložnost - bodo svoja razmišljanja in ugotovitve ter primere dobrih praks predstavili eminentni strokovnjaki s področja ekologije in ekonomije, med drugim tudi Barbara Avčin Tržan, v.d. generalna direktorica direktorata za okolje na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje, prof. dr. Bogomir Kovač z Ekonomske fakultete ter predstavniki podjetij, ki se z odpadki dnevno srečujejo na poslovni ravni.

Ob robu konference bo potekal tudi t. i. Bazar embalaže »emBAlaZAR«, kjer bodo predstavljene embalaže kot surovina ali/in produkt

Comments are closed.