Zaključuje se natečaj »Planetu Zemlja prijazna občina«

okolju-prijazna-obcina-5-5-2011Natečaj Planetu Zemlja prijazna občina, ki ga društvo Planet Zemlja v sodelovanju z Agencijo za okolje, Zavodom za gozdove, Visoko šolo za tehnologijo in sisteme ter Gospodarskim razstaviščem letos pripravlja že tretjič, se počasi bliža koncu, saj se prijave zaključujejo v ponedeljek, 10. septembra 2012.

Zaključna prireditev, razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj bo potekala na Gospodarskem razstavišču v okviru uradne otvoritve sejma Narava – zdravje, ki bo 11. oktobra ob 18. uri.

Z željo, da bi tudi občine dobile priložnost pokazati na sejmu svoje dosežke na področju varstva okolja, je ekipa Gospodarskega razstavišča Ljubljana tudi letos pripravila posebno ponudbo za razstavni prostor na sejmu, ki je vsebinsko v celoti posvečen skrbi za zdravo okolje prihodnjih generacij. Prijavnica za občine je na naslovu: http://www.narava-zdravje.si/data/upload/Prijavnica_NZ_2012___Planetu_Zemlja_prijazna_obcina.pdf. Razstavni prostor posamezne občine bo tudi izredna priložnost, da za prizadevanja predstavljene občine izvedo obiskovalci sejma, ki je v našem in širšem prostoru dobil predznak vrhunske kakovosti na področju narave in zdravja.

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.