Podelitev nazivov “Planetu Zemlja prijazna občina 2012″

narava1 Podelitev nazivov Planetu Zemlja prijazna občina 2012Podelitev naziva »Planetu Zemlja prijazna občina« je tik pred vrati, saj bo potekala v okviru otvoritve sejma Narava-zdravje v četrtek, 11. oktobra, ob 19. uri v dvorani Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na podelitvi bodo župane najuspešnejših občin pozdravili tudi minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič, direktor Gospodarskega razstavišča mag. Iztok Bricl in častna članica društva Planet Zemlja ter komunikatorka Saša Einsiedler.

Tudi letos smo k sodelovanju na natečaj povabili strokovnjake z različnih področij, med drugim tudi Gospodarsko razstavišče. Vodja Službe za odnose z javnostmi največjega prireditvenega središča v Sloveniji Marjana Lavrič je ob tem dejala:

»Sejem Narava-zdravje je sejem z dodano vrednostjo, ki ga označujejo atributi, kot so sveže, lokalno, naravno, kakovostno, ekološko, sonaravno, trajnostno … Z njim osveščamo in nagovarjamo kar najširšo javnost prek pestre in razgibane ponudbe več kot 220 razstavljavcev in šestih držav ter bogatega obsejemskega programa - številnih predavanj, delavnic, predstavitev. Sejem pa je tudi druženje za skupno dobro - za projekte, v katere verjamemo in jih podpiramo. V sporočilo in vsebine sejma se tako odlično umešča tudi vseslovenski natečaj Planetu Zemlja prijazna občina 2012.«

Comments are closed.