Energetsko učinkovita soseska JUNIOR na sejmu Dom 2013

ucinkovita-soseska Energetsko učinkovita soseska JUNIOR na sejmu Dom 2013Prijatelji iz Gradbenega inštituta ZRMK se bodo v času sejma Dom 2013 predstavljali s svojo stojnico. V sklopu natečaja Planetu Zemlja prijazna šola/vrtec bodo na sejmu predstavili projekt Energetsko učinkovita soseska JUNIOR. Predstavitev bo potekala v soboto, 16.3. ob 11:00 uri na Gospodarskem razstavišču, dvorana Gazela, 1. nadstropje, predavalnica Gradbenega inštituta ZRMK.

Na družabnem dogodku bodo predstavili tudi vmesne rezultate Energetsko učinkovita soseska. Za energetske mojstrice in mojstre je pomembno, da preverijo vnose rabe energije članov sosesk in opozorijo na morebitne nelogičnosti ali očitne napake.

Poleg predavanja o trajnostni rabi energije za občane, razglasitev vmesnih rezultatov najboljših skupin in predavanja predstavnikov ponosnega pokrovitelja, so bo na predavanju predstavila tudi Energijsko učinkovita soseska JUNIOR, ki je del natečaja društva Planet Zemlja. Svoj pogled na projekt bo predstavil udeleženec, profesor na Osnovni šoli Sostro, gospod Vatovec.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Comments are closed.