Na pot z Eko relijem tudi Saša Einsiedler

einsiedler_sasa-199x300Na letošnjem Eko reliju se nam bo ponovno pridružila Saša Einsiedler, ki je karavano Eko relija pospremila na pot že lani. Saša je slovenski širši javnosti najbolj poznana kot voditeljica, čeprav je prav tako več kot uspešna na mnogih drugih področjih.

Danes je namreč tudi uspešna mediatorka in komunikacijska trenerka ter mama petih otrok. V svet medijev je vstopila leta 1985, ko je na Radiu Glas Ljubljane pričela delati kot napovedovalka, dve leti kasneje pa se je kot voditeljica preselila na televizijske sprejemnike in povezovala najbolj pomembne, najbolj znane in najbolj gledane oddaje v tistem času. Danes se pri svojem delu ukvarja predvsem s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave.

Je članica izobraževalne ekipe za Znanstveno fundacijo Slovenije, članica upravnega odbora ZMCS, Zbornice za management consulting Slovenije in članica strokovnega sveta MEDIOSa, svojo naklonjenost k varovanju okolja pa med drugim kaže tudi kot častna članica društva Planet Zemlja.