DEVETI ROJSTNI DAN DRUŠTVA

logotip dpz - 13.01.2011Jutri obeležuje društvo Planet Zemlja deveto leto delovanja. Ob tej priložnosti izražamo iskrene zahvale vsem, ki ste kdaj sodelovali pri aktivnostih društva, ki se ukvarja s komuniciranjem okoljskih tem. Od našega prvega dogodka – koncerta za prihodnje generacije, ki smo ga organizirali v okviru Live Earth koncertov 7.7.2007 v Ljubljani in ga poimenovali Rock za prihodnje generacije, na njem pa je nastopilo 16 izvajalcev in prek 22 znanih oseb, ki so skoraj 4.000-glavo množico nagovarjali k odgovornemu ravnanju do našega Planeta Zemlje in prihodnjih generacij – smo svoje delovanje razširili na skoraj vsa področja bivanja in delovanja, ta pa smiselno povezovali z varovanjem okolja in ohranjanjem narave. Počasi smo dosegali vse tipe javnosti in naše projekte so srečali tako mladi, kot tudi starejši, najstarejši, strokovnjaki, gospodarstveniki, politiki, starši, prosvetni delavci,…tako doma, kot tudi v tujini.

Zahvala za sodelovanje pri projektih društva pa gre v prvi vrsti častnim članom društva, strokovnjakom in prostovoljcem, ki jih vztrajno vključujemo v naše aktivnosti.

Vabljeni, da se s svojimi mnenji pridružite praznovanju društva Planet Zemlja. Ob jubilejnem 10 letu delovanja, pa se tudi srečamo!

Ker nam ni vseeno!