KLEPET O ZELENEM POSLOVANJU

tanjaVabimo vas na zanimiv klepet z nadvse zanimivimi gosti, ki bodo iskali odgovore na vprašanja: Zeleno poslovanje – Kaj pomeni?, Kaj prinaša?, Kaj odnaša?,… Odgovore bomo iskali jutri, 28. 9. 2016 ob 10h v dvorani G (medetaža) na Gospodarski zbornici Slovenije, z nekdanjim ministrom za lokalno samoupravo in regionalni razvoj ter kmetijstvo dr. Henrikom Gjerkešem, mednarodno priznano meteorologinjo mag. Tanjo Cegnar, članico skupine za Zeleno prestolnico Evrope 2016 – Ljubljano Simono Berden, avtorjem projekta WYCICLE Mirkom Šprinzerjem, glavno in odgovorno urednico medija THE SLOVENIA TIMES Tino Drolc in urednikom prilog časnika DNEVNIK Vitom Avguštinom.

Klepet se bo zaključil predvidoma ob 12h. Sledi pogostitev in druženje.

Poudarek projekta Zeleno poslovanje je, da zagotovi enostaven, proaktiven in praktičen način za spodbujanje okolju prijaznega vedenja in tako doda ključno okoljsko noto tudi poslovnemu življenju.

Poslovanje v skladu s konceptom trajnostnega razvoja – izbira ali dejstvo?

Dogodek organizirata Center za poslovno usposabljanje in društvo Planet Zemlja, je brezplačen, prijava pa zaželena na naslov: dogodki@planet-zemlja.org ali mojca.cek@cpu.si.

Vljudno vabljeni!

henrik

tinavito

simona mirko