NAŠ ODNOS DO ZEMLJE JE NAŠ ODNOS DO PRIHODNJIH GENERACIJ

Mladi tekmovalci, ki so se prijavili na tekmovanje Zemljo so nam posodili otroci, se bodo marca na državnem tekmovanju pomerili v pripravi nominacij. Spodaj objavljamo tabelo najboljših na šolskem tekmovanju in jim želimo obilo dobrih idej.

NOMINATOR NOMINIRANEC KATEGORIJA ŠTEVILO TEKMOVALCEV OBRAZLOŽITEV
SŠ VENO PILON AJDOVŠČINA DIJAŠKI DOM AJDOVŠČINA NAJBOLJ AKTIVNA ŠOLA 4 IZBRALI SMO GA, KER VELIKO DIJAKOM POMENI DRUGI DOM, V KATEREM PREŽIVIMO VELIKO ČASA, KI GA LAHKO IZKORISTIMO ZA DRUŽENJE, ZA IZMENJEVANJE IDEJ, UČENJE NOVIH STVARI IN PRIDOBIVANJE NOVIH IZKUŠENJ ZA PRIHODNOST.
OŠ ROJE ZAPOSLENI NA OŠ ROJE NAJBOLJ AKTIVNA ŠOLA 5 ZAPOSLENIM NA NAŠI ŠOLI JE ČISTO OKOLJE ZELO POMEMBNO IN TO SKUŠAJO PRENESTI TUDI NA NAS.
OŠ HORJUL OBČINA HORJUL ZRAK 3 S POSTAVITVIJO SONČNE ELEKTRARNE JE OBČINA NAREDILA NEKAJ VEČ NA OHRANJANJU KAKOVOSTI ZRAKA.
ŠC VELENJE, ŠOLA ZA STORITVENE DEJAVNOSTI ŠC VELENJE, ŠOLA ZA STORITVENE DEJAVNOSTI OSVEŠČANJE 10 CILJA SKUPINA PROJEKTA SMO DIJAKI IN DIJAKINJE; MLADI, KI SMO DOVZETNI ZA POZITIVNE SPREMEMBE IN NOVOSTI. POLEG TEGA SMO TISTA GENERACIJA, KI BOMO MORALI NUJNO POSKRBETI ZA ČISTO OKOLJE, PITNO VODO IN SVOJE ZDRAVJE. SMO TISTI, KI BOMO MORALI KREPITI TUDI LOKALNI TRAJNOSTNI RAZVOJ. PODPIRANJE LOKALNO PRIDELANE HRANE JE TEMELJ VSAKEGA TRAJNOSTNEGA RAZVOJA.
ŠC VELENJE, ELEKTRO IN RAČUNALNIŠKA ŠOLA ŠC VELENJE, ELEKTRO IN RAČUNALNIŠKA ŠOLA OSVEŠČANJE 4 DIJAKI BODO RAZISKOVALI MOBILNOST PREBIVALCEV V ŠALEŠKI DOLINI. ČE SPODBUJAMO TRAJNOSTNO MOBILNOST, BOMO S TEM KREPILI TRAJNOSTNI RAZVOJ.