Velikonočni vikend s Sašo Einsiedler

plesnik Velikonočni vikend s Sašo EinsiedlerVelikonočni vikend lahko preživite v hotelu Plesnik v Logarski dolini, kjer bomo v okviru projekta »Kultura v zavetju narave« praznične dneve preživljali s Sašo Einsiedler in njeno družino.

Obetajo se nam dnevi zanimivega druženja, kjer se bomo vsi skupaj lahko preizkusili v tradicionalnem barvanju velikonočnih pirhov in kasneje avanturističnem iskanju pisanic, zvečer pa oznanili tisto košarico z jajčki, ki bo na nas naredila najboljši umetniški vtis.

S Sašo se boste lahko pogovarjali, sprehajali, prisluhnili, kaj nam ima povedati in zapeti. Naučila nas bo odpraviti zadrego pred javnim nastopanjem, z vami bo igrala družabne igre in prebirala pravljice. Ob večerih nam bo v pogovoru z novinarjem Vitom Avguštinom zaupala svoje ture in avanture, profesionalne in osebne, na razpolago pa bo tudi za vaša vprašanja.

Vsi tisti, ki si želite praznike preživeti v najlepši dolini v Sloveniji in spoznati eno izmed najbolj priljubljenih slovenskih televizijskih voditeljic, pevko, radijko in super mamico, nam to sporočite na novice@planet-zemlja.org, kjer boste dobili tudi več informacij o samem dogodku.

Več si lahko preberete tukaj.

Comments are closed.