Planet Zemlja » Blog Archive “Kultura v zavetju narave” | Planet Zemlja

“Kultura v zavetju narave”

Hotel Plesnik Med 5. in 8. februarjem, v okviru državnega praznika kulture, organiziramo v sodelovanju s hotelom Plesnik poseben dogodek, ki smo ga poimenovali »Kultura v zavetju narave«.

V dneh, preživetih v hotelu Plesnik, bodo gosti hotela, med katerimi bodo tudi igralka Bernarda Oman, režiser, igralec in pisatelj Boris Kobal, član skupine Terrafolk Bojan Cvetrežnik in drugi, uživali v okusih Logarske doline, njeni naravi ter se družili. Tako si bodo ogledali igro Solčavsko skozi čas, v izvedbi KD Franca Herleta, se sprehajali, spoznavali stari običaj filcanja (za vse, ki ne veste, gre za star Solčavski običaj obdelave volne) ter poskušali okusne solčavske jedi.

logarska-dolinaDogodek se bo odvil v eni izmed najlepših Alpskih dolin Evrope, Logarski dolini, namenjen pa bo brezskrbnemu druženju s kulturniki v neokrnjeni naravi. Vabljeni na vikend poln druženja, uživanja v naravi, preživljanja nepozabnih trenutkov z nekaterimi najbolj znanimi slovenskimi kulturniki ter seveda, uživanja ob dobrotah tega dela Slovenije.

Če se nam želite pridružiti, pokličite Hotel Plesnik, Tel. +386 (0)3 839 23 00, ali jim pišite, E-naslov: info@plesnik.si; www.plesnik.si

Comments are closed.