“Kultura v zavetju narave”

hotelzunaj05 big Kultura v zavetju narave Med 5. in 8. februarjem, v okviru državnega praznika kulture, organiziramo v sodelovanju s hotelom Plesnik poseben dogodek, ki smo ga poimenovali »Kultura v zavetju narave«.

V dneh, preživetih v hotelu Plesnik, bodo gosti hotela, med katerimi bodo tudi igralka Bernarda Oman, režiser, igralec in pisatelj Boris Kobal, član skupine Terrafolk Bojan Cvetrežnik in drugi, uživali v okusih Logarske doline, njeni naravi ter se družili. Tako si bodo ogledali igro Solčavsko skozi čas, v izvedbi KD Franca Herleta, se sprehajali, spoznavali stari običaj filcanja (za vse, ki ne veste, gre za star Solčavski običaj obdelave volne) ter poskušali okusne solčavske jedi.

logarska dolina 200x300 Kultura v zavetju naraveDogodek se bo odvil v eni izmed najlepših Alpskih dolin Evrope, Logarski dolini, namenjen pa bo brezskrbnemu druženju s kulturniki v neokrnjeni naravi. Vabljeni na vikend poln druženja, uživanja v naravi, preživljanja nepozabnih trenutkov z nekaterimi najbolj znanimi slovenskimi kulturniki ter seveda, uživanja ob dobrotah tega dela Slovenije.

Če se nam želite pridružiti, pokličite Hotel Plesnik, Tel. +386 (0)3 839 23 00, ali jim pišite, E-naslov: info@plesnik.si; www.plesnik.si

Comments are closed.